Eind april 2020 wordt het prachtige appartementencomplex De Straethof, op de hoek van de Pastoor Maasstraat en de Schoolstraat in Mill opgeleverd.

Complimenten voor de voortvarendheid waarmee dit complex is gerealiseerd. Te midden van Mill is binnen de afgesproken tijdsplanning een woongebouw ontstaan met een hoog afwerkingsniveau. 26 unieke, zeer energiezuinige appartementen met ruime en efficiënte indelingen zijn klaar voor gebruik. Met oppervlaktes vanaf 66 m2 tot 82 m2, een luxe keuken, ruim balkon of eigen tuin. Inclusief een eigen berging en privé parkeerplaats op het binnenterrein.

Levensloopbestendig

Door de fraaie ligging woont men straks op loopafstand van alle voorzieningen. Er is zelfs zorg op maat mogelijk. Op afroepbasis aan huis of middels een afspraak bij een zorgverlener in de directe nabijheid. Alle appartementen zijn levensloopbestendig. Dit wil onder andere zeggen dat de appartementen veilig en toegankelijk zijn ontworpen. Mooi voordeel is dat bewoners in complex De Straethof kunnen blijven wonen ook wanneer men in de toekomst minder mobiel wordt.

Milieubewust

Met de bouw van De Straethof is tevens aan de toekomst van natuur en milieu gedacht. Alle appartementen zijn aardgasloos en zeer energiezuinig gebouwd. Zo heeft ieder appartement een eigen aardwarmtepomp en is geheel voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Deze energiebronnen zorgen voor warmte in de winter en voor een koel en aangenaam klimaat tijdens warme zomerdagen. Daarnaast hebben de hoge isolatie en het gebruik van zonnepanelen een positieve invloed op de maandlasten.

Nog enkele appartementen te huur!

Bent u geïnteresseerd in één van de laatst beschikbare huurappartementen in De Straethof in Mill? Meld u zich dan nu aan via www.destraethof.nl of neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 - 31 92 20) of Broeckx Makelaars (0492 - 54 90 55).