Vereniging De ZorgSchakel Sint Hubert wil alle dorpsgenoten een hart onder de riem steken in deze voor vele moeilijke periode.

Het is stil geworden om ons heen. Dat doet wat met de mens. Daarom organiseert De ZorgSchakel muzikale momentjes in het dorp om iedereen wat op te vrolijken. Dorpsgenoten kunnen in hun eigen huis of bij de voordeur luisteren naar deze muziek.

Wat gaan we doen?

Muzikanten gaan in groepjes van 2 of 3 personen muziek maken in de straat. Ze spelen op verschillende plaatsen in het dorp telkens ongeveer 15 minuten. Elke keer is er weer een ander groepje muzikanten.

Ben jij de muzikant die we zoeken?

Wij zijn dus op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om dit te gaan doen. Dit kan een groepje zijn binnen je muziekvereniging, bv Harmonie, Engsele, Valsplat. Maar juist ook op de andere muzikale talenten uit ons dorp, willen we een beroep doen. Het maakt niet uit welk muziekinstrument je speelt of welke combinatie er gemaakt wordt.
Je zoekt 3 of 4 nummers die je samen kunt spelen en wij zorgen voor de coördinatie en materialen. We hebben een versterker met microfoons tot onze beschikking, of ter ondersteuning van het nummer.

Aanmelden kan eenvoudig

Graag zo spoedig mogelijk aanmelden, liefst vandaag nog.

Meld je aan bij: Cees Albers 06-23278625 of Diana van Kempen 06-13913112

Vrijdag 10 april is het al zover... Dan brengen we een eerste “muzikaal momentje”. Wie er gaat optreden? Laat je verrassen.

De muzikanten starten om 10.30 uur in de Jachthoornstraat en gaan vervolgens naar Kruithoornstraat, Edelhertstraat en sluiten rond 11.45 uur af aan de Pastoor Jacobsstraat 40C.

En natuurlijk hopen we de komende periode vaker een “muzikaal momentje” te kunnen verzorgen in ons dorpje.

Veel luister plezier en zorg goed voor je zelf en anderen.

Ed Derks, Voorzitter