Sinds 1 november verzorgde Axender de wekelijkse verspreiding van De Neije Krant. Begin maart werd al bekend dat Axender zou worden overgenomen door Spotta. Maar door de Coronacrisis zal dit al deze week gebeuren.

Vanaf 10 april zal daarom De Neije Krant mogelijk ook door andere bezorgers en op een ander moment bij u in de bus vallen dan dat u nu gewend was. Als Stichting huis aan huiskrant gemeente Mill en Sint Hubert, uitgever van De Neije Krant, blijven wij erop toezien dat onze wekelijkse uitgave tijdig bij u in de bus valt.

“De wereld staat op zijn kop.” Zo schrijft Thomas Hopman, algemeen Directeur Axender BV aan De Neije Krant. “We worden zowel privé als zakelijk hard geraakt door de gevolgen van het coronavirus. Deze crisis raakt ook onze organisatie. Grote retailers en andere adverteerders verkeren in zwaar weer en annuleren op grote schaal hun verspreidopdrachten. Het aantal te verspreiden folders en huis-aan-huiskranten per week is door de coronacrisis enorm snel gedaald. Dat is dan ook de reden dat we versneld de verspreidnetwerken van Spotta en Axender gaan samenvoegen.”

Als basis gaat men uit van de bezorgers van Spotta. Dat wil zeggen dat een aantal bezorgers via Axender hebben gehoord, dat zij dit weekend voor het laatst de Neije Krant zullen bezorgen. Als Neije Krant bedanken wij deze bezorgers voor hun inzet. Omdat het bereik van het Axender netwerk wat verschilt met het Spotta netwerk, kan het zijn dat De Neije Krant op een ander moment in het weekend in de bus valt dan voorheen.

Ontvangt u geen Neije Krant? Laat het dan weten aan Corné Kremers op de redactie van De Neije Krant. Wij geven deze bezorgklachten dan direct door aan Spotta. Bel 0485-325634 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..