Top Beveiliging BV in Mill wil via deze weg al haar medewerkers bedanken voor hun geweldige inzet, flexibiliteit en meedenkend vermogen aangezien zij niet in de gelegenheid zijn om vanuit huis te werken.

In dat geval kan immers niet gegarandeerd worden dat alles veilig blijft. Maar niet alleen gaat hun dank uit naar de medewerkers, maar tevens naar al het zorgpersoneel, politie, brandweer, supermarktmedewerkers, toeleveranciers, boeren, leraren, ouders en alle anderen die Nederland draaiende houden.

Het is voor veel ondernemers een lastige en bijzondere tijd. Uiteraard voor verschillende branches een financieel moeilijke periode, maar ook is het voor sommige branches een hele klus om te voldoen aan alle richtlijnen die er zijn vanuit de RIVM. Edwin Thoonen en Marco Hendriks zijn met hun bedrijf Top Beveiliging BV in Mill actief in diverse sectoren door heel Nederland, waarbij ze al zorgen voor veiligheid. Daar is nu een andere dimensie van veiligheid bijgekomen, namelijk de veiligheidsmaatregelen in de strijd tegen het Coronavirus.

Over hoe zij dat doen vertelt Top Beveiliging directeur Edwin Thoonen: “Ons kantoorpersoneel werkt zoveel als mogelijk thuis. Daarnaast hebben we samen met onze opdrachtgevers richtlijnen opgesteld over hoe wij onze werkzaamheden uit kunnen voeren. Op diverse locaties hebben we handschoenen gebracht, op sommige plaatsen dragen onze medewerkers mondkapjes en op iedere locatie is verscherpt toezicht op het houden van afstand van elkaar, het wassen van de handen en reinigen van de werkplek.”

Bij Top Beveiliging was al enkele maanden duidelijk dat er door het Coronavirus een serieus probleem aan zat te komen. “Klopt, want al vanaf eind december worden wij via onze security alliantie, waar wij deel van uitmaken op de hoogte gehouden van de situatie in de aangesloten landen. Daar zagen wij al veel trieste en zorgwekkende berichten voorbijkomen waardoor wij al enigszins voorbereid waren op hetgeen op ons land af kwam.”

Doordat zij zich voor hadden kunnen bereiden, kon men snel schakelen toen het virus daadwerkelijk de kop opstak in ons land. “Vanaf het eerste moment dat het virus het land binnen kwam hebben wij bij onze huidige klanten op diverse plekken uitbreiding van werkzaamheden gekregen. Op dit moment draaien wij per dag ongeveer 100 diensten extra ten opzichte van een normale dag. Vanuit dit kader willen wij ook echt nogmaals benadrukken hoe trots wij op onze medewerkers zijn dat zij allemaal een paar stappen extra zetten om deze crisis door te komen.”

Om al het extra werk zo optimaal en veilig mogelijk te kunnen uitvoeren, maakt Top Beveiliging naast de vaste medewerkers ook gebruik van ZZP’ers. “Ook hebben we collega-bedrijven ingeschakeld, in deze tijd merk je echt dat je elkaar nodig hebt en meer dan ooit merken we dan ook, samen staan we sterk en klaren we deze klus.”

Edwin en Marco willen iedereen graag nog wat meegeven: “Zoals Cruijff zei: “Winnen doe je samen”! Alleen door samen gehoor te geven aan de RIVM-richtlijnen kunnen we dit virus uit ons land krijgen. Ga er dus niet te lichtzinnig mee om. Blijf thuis wanneer je niet de deur uit hoeft. Respecteer de richtlijnen die gesteld worden in onder andere winkels. Maar bovenal, Gebruik je gezonde verstand!”

Over Top Beveiliging

Top Beveiliging B.V. in Mill is al sinds 2006 actief. Zij bieden landelijk beveiligingsdiensten aan in de vorm zoals evenementenbeveiliging, winkelsurveillance, receptiediensten, bouwplaats beveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging, objectbewaking en recreatiebeveiliging. Maar naast deze diensten kunnen zij ook een speciaal toegespitst bewakings- of beveiligingstraject verzorgen.

Safelet

Een ander eigen product van Top Beveiliging is Safelet. Deze armband leveren zij sinds vorig jaar aan zowel particulieren als bedrijven door het hele land. Marco Hendriks: “Hiermee kun je vrienden, familie, collega’s en anderen laten weten waar je bent wanneer je hulp nodig hebt. Je drukt op het knopje en bij iedereen die in je netwerk is aangesloten gaat een alarm. Hiervoor kan iedereen een app installeren op de smartphone.” De armband werkt via een bluetooth-verbinding in combinatie met een mobiele telefoon. “Op het moment dat je op het knopje drukt, start er ook een audio-opname. Anderen kunnen dan horen wat er aan de hand is. Tevens is door GPS te zien waar de armband en dus de persoon die hulp nodig heeft zich bevindt. Degene die het dichtste bij is, kan dan direct reageren.”

Voor iedereen

De Safelet is voor een brede groep inzetbaar. Edwin Thoonen: “In onze klantenkring hebben we bijvoorbeeld hotels en supermarkten die hun medewerkers een Safelet hebben gegeven. Maar ook loopt er een pilot bij transport- en taxibedrijven. Binnenkort gaan we deze Safelet binnen de gezondheidszorg introduceren.” Daarnaast is ook voor particulieren dit product beschikbaar. “Denk aan ouderen die alleen wonen, maar ook als men vaak alleen op pad gaat geeft deze Safelet een veilig gevoel. Als er wat zou gebeuren, duurt de telefoon pakken, nummer zoeken en bellen langer dan op het knopje drukken om anderen te alarmeren.”

Netwerk

Iedereen met een Safelet-armband kan een geheel eigen netwerk samenstellen. Familie, vrienden, buurtgenoten en collega’s kunnen gratis de app installeren. Vervolgens zal iedereen die in de contactenlijst van de Safelet drager staat en die is uitgenodigd, worden gealarmeerd door één druk op de knop. “Als men dat wil, kan men ons als TOP-Beveiliging als extra back-up toevoegen. Dat is voor bedrijven vaak handig, zodat er professionele opvolging is.”

Meer weten?

Top Beveiliging BV
Schoolstraat 33
5451 AS Mill
0485 - 38 05 05
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.top-beveiliging.nl
www.globalsecuralliance.com