Rond deze tijd wordt de restauratie afgerond van o.a. het dak van de kerk in Sint Hubert. Een deel van de kosten zal als Rijkssubsidie vergoed worden, maar nog een substantieel deel zal uit de eigen middelen van de Sint Hubertse kerk moeten komen.

“Gelukkig hebben we al diverse financiële bijdrages gekregen,” vertelt Pieter Kessels. Hij is voorzitter van de Locatieraad. “Maar we zijn er nog niet. Er loopt nu een actie waarbij belangstellenden speciale Hubertuswijn kunnen kopen, Hubertusbier en ook een leisteen met daarop de Hubertuskerk gegraveerd. Daarnaast kan men ook een vierkante meter dak sponsoren.”

Onlangs werd huis aan huis in Sint Hubert een bestelformulier verspreid, wat de week daarna opgehaald zou worden. Door de maatregelen rond het Coronavirus is dat niet gelukt. “Maar iedereen kan nog steeds spullen bestellen. Dat kan door de bestelling te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Is het niet mogelijk om het bestelformulier of bestelling per mail door te geven dan zijn er ook andere mogelijkheden.”

Bestel door:
Het formulier af te leveren in de brievenbus bij Pieter Kessels (Wethouder Lemmenstraat 11), Jacques Derks (Pastoor Jacobsstraat 52) of Joyce Pennings (Voortsestraat 24).

Of bel:
Pieter Kessels (tel. 06-53732905)
Jacques Derks (tel. 06-37136679)
Joyce Pennings (tel. 06-29259965)

Ook inwoners buiten Sint Hubert zijn van harte welkom een bestelling of sponsoring te doen via bovengenoemde mogelijkheden.

Op zondag 7 juni zou er een benefietconcert plaats gaan vinden met Sint Hubertse muzikanten. Deze zal verplaatst worden naar een later moment dit jaar.

De projectgroep wenst iedereen veel sterkte en vooral gezondheid toe in deze voor iedereen lastige en bijzondere tijd.