Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken bekend dat de Verordening De Kuilen 2020 in voorbereiding is. Het betreft een update van de Verordening De Kuilen 2011.

Aanleiding is de vaststelling van de Gebiedsvisie De Kuilen. In deze visie staan de ambities voor de toekomst van het gebied. Deze zullen het komende jaar verder worden uitgewerkt in een bestemmingsplan / omgevingsplan.

Verordening De Kuilen 2020

De Verordening werkt aanvullend op de bepalingen uit de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Ten opzichte van de Verordening De Kuilen 2011 zijn enkele begrippen en artikelen bijgewerkt en is hoofdstuk 3 Evenementen toegevoegd. Op de kaart zijn de recreatieplas, het strandbad, de zone waar kan worden gevist en het zoekgebied voor evenementen aangegeven.

In verband met de Coronamaatregelen wordt er geen informatiebijeenkomst georganiseerd. De concept verordening met bijbehorende stukken vindt u op de website van de gemeente Mill en Sint Hubert onder URL: www.gemeente-mill.nl/concept-de-kuilen

Naar verwachting zal de concept verordening in juni 2020 ter vaststelling worden aangeboden aan de raad.

Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij het graag. Hiervoor kunt u contact opnemen met mw. A. Hozee van afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid via het algemene telefoonnummer 0485 - 460300. Een eventuele reactie kunt u tot 17 april a.s. sturen aan Gemeente Mill en Sint Hubert, Postbus 7, 5360 AA Grave of per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..