Wat een bijzondere man is dit, heerlijk ondeugend en speels. Raven is net een jaartje oud. Raven is een prachtige jongen, zijn masker lijkt wel op zijn gezicht geschilderd.

Raven komt bij alles wat je doet kijken en bij je zitten. Toen hij binnen kwam was dat wel heel anders. Hij was zo bang en afstandelijk, hij wilde maar steeds laten merken dat hij totaal geen contact wilde. Raven komt nu naast je zitten en spint, of hij komt aan je uitgestoken hand ruiken als hij langs loopt. Aaien is voor hem nog net te spannend maar met wat tijd en geduld gaat hij dit zeker ook toelaten. In zijn nieuwe thuis is het erg belangrijk dat er al een sociale kat aanwezig is of dat Raven verhuist met een andere kat b.v. Sharp of Noortje.

Mocht je kennis willen maken met Raven? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., lees zijn verhaal op www.facebook.nl/hokazo of www.dierenasiels.com.

Op dit moment is het door het corona-virus alleen mogelijk om onze dieren die bij pleeggezinnen zitten te bezoeken. Mits je geen ziekteverschijnselen hebt en de regels in acht genomen worden.