Om in deze Coronatijd de eigen kijkers en luisteraars nog meer informatie en vermaak te bieden, gaan de Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk wat programma’s uitwisselen.

Dat wil zeggen dat bij de Lokale Omroep Mill van maandag tot en met donderdag op de radio niet Omroep Brabant te horen is, maar de radioprogramma’s van Omroep Land van Cuijk. Elke werkdag is er tussen 18.00 uur en 19.00 uur ook een speciaal programma te horen over de actuele ontwikkelingen rond het Coronavirus in het Land van Cuijk. Verder zijn alle eigen programma’s van de L.O.M. te horen zoals men dat gewend is.

Ook op Tv is er een samenwerking. Bij de Lokale Omroep Mill wordt de Tv-krant al elke 4 uur onderbroken door een Tv-uitzending van de L.O.M. zelf. Dit om 08.00 uur, 12.00 uur, 16.00 uur, 20.00 uur, 00.00 uur en 04.00 uur. Vanaf komende week komt daar van maandag tot en met donderdag om 10.00 uur en 14.00 uur een Tv-programma van Omroep Land van Cuijk bij. Op zondag is er zoals ook nu om 12.00 uur en 16.00 uur geen Tv-uitzending. Dit omdat ook veel mensen via Tv naar de radioprogramma’s van de L.O.M. luisteren en op die tijd er live radioprogramma’s zijn.

Bij Omroep Land van Cuijk zijn vanaf komende week ook RTV-programma’s van de Lokale Omroep Mill te horen en zien. Ook zal de Tv-krant van de L.O.M. op de Tv-frequenties van die omroep voor de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave en Sint Anthonis te zien zijn.

Het bestuur en vrijwilligers van de Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk hopen door deze samenwerking nog meer inwoners te kunnen bereiken. Tevens wil men op deze manier zorgen voor extra tijdverdrijf in deze voor velen eenzamere tijd.

www.lokaleomroepmill.nl