In het L.O.M.-radioprogramma MossTime belt Corné Kremers de laatste tijd met ex-inwoners uit onze gemeente die nu in het buitenland wonen. Dit om te checken hoe het met hen is in deze bijzondere Coronatijd. Zo ook zondag 12 april tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Die zondag zal Tom de Man wat vroeger op moeten staan. Deze geboren en getogen Langenbomer woont tegenwoordig namelijk in Washington DC in de USA. Bij hem is het nog maar net 6 uur in de ochtend als Corné hem gaat bellen. Op bed ligt waarschijnlijk ook nog Rosan Kremers uit Mill, zij woont in Nigüelas, een dorpje aan de voet van de Sierra Nevada, niet ver van Granada in Spanje. Niet dat het daar nog vroeg is als Corné met Rosan gaat bellen, maar Rosan is net bevallen van hun zoontje Pablo en moet nog even rust houden.

Maar ook is er een telefonisch interview met Hans Derks uit Mill, eigenaar en chef-kok van restaurant Versaen in Ravenstein. Hij won eerder dit jaar een Michelin-ster maar zijn restaurant is nu door het Coronavirus ook gesloten. Tessa Hermanussen en Robert Hermens namen in het Land van Cuijk het initiatief voor Support Your Locals en met Tessa gaat Corné hierover bellen. Ook is er een gesprek met Roberto Knuwer over Mill Alert Buurtpreventie en met José Martens, directeur van de Kameleon over basisonderwijs in deze Coronatijd.

Verder is er een prijsvraag waarvoor El vd Heuvel de antwoorden zal noteren, is er zinnige en onzinnige informatie en uiteraard leuke muziek. Techniek en muzikale samenstelling Thijs vd Heuvel en presentatie Corné Kremers de Moss. www.lokaleomroepmill.nl