Foto: Cockie Kremers

Heeft u schade aan uw auto en kunt u deze nu in deze Coronatijd makkelijker missen omdat u thuis werkt? Neem dan contact met ons op. Een extra service: Wij halen uw auto op en brengen deze weer terug na de reparatie. Of u kunt kiezen voor een leenauto. WIJ HELPEN U GRAAG!

Wim van Hoof is sinds 2007 eigenaar van Autoschadebedrijf Bert Verweijen in Mill. De naamgever van dit bedrijf startte het autoschadebedrijf in 1979. “Al van jongs af aan heb ik een liefde voor techniek,” vertelt Wim. “Het vak autoschade geeft mij voldoening om iets wat beschadigd is met deuken en krassen te herstellen en in de oorspronkelijke staat terug te brengen.”

Specialist

Autoschade Bert Verweijen is gespecialiseerd in herstel van schades aan personenauto’s en bedrijfswagens tot 3500kg. “Maar ook andere projecten worden door ons hersteld zoals losse cabines van machinekranen, tapeilanden voor de horeca of kleinere objecten zoals scootmobielen, motoren of losse onderdelen hiervan.” Daarnaast krijgt men regelmatig de vraag om industriële items te spuiten. “Maar ook spuiten we hier wel eens delen en zelfs complete keukens en deuren.”

Schade en dan

Schade rijden aan een auto is een vervelende gebeurtenis. In een fractie van een seconde is men heel wat papierwerk en een lelijke deuk of kras rijker. “We merken vaak dat mensen niet goed weten waar te beginnen,” vertelt Wim. “Daarom helpen we met bijvoorbeeld het invullen van de schadeformulieren en contact met de verzekering. Ook zorgen we voor vervangend vervoer en bieden we op al onze herstelwerkzaamheden 4 jaar FOCWA garantie.” Wat velen niet weten, is dat bij het herstellen van schade, ook het opnieuw aanbrengen van bijvoorbeeld belettering op (bedrijfs)wagens is inbegrepen. “We merken dat mensen gerustgesteld worden als we aangeven meer te doen dan schade herstellen.”

Invloeden van het weer

“Over het algemeen denkt men dat de winterperiode voor ons een drukke periode is, maar dit valt reuze mee.” Vooral omdat de meeste voertuigen winterbanden hebben en er waarschuwingen zijn bij gladheid gaan mensen goed voorbereid de weg op. Wim: “Bij wisseling van het weer zoals regen met slecht zicht en opspattend water of een laagstaande zon zijn vaker redenen dat men met schade bij ons komt.”

Team

Een enthousiast team bij Autoschade Bert Verweijen gaat geen uitdaging uit de weg. Door actief alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden te volgen via bijscholing en cursussen, blijven zij optimaal op de hoogte. “Hierdoor kunnen we als erkent leerbedrijf ook de kneepjes van het vak goed overbrengen. We hebben op dit moment overigens ook ruimte voor een leerling.”

Duurzaamheid

Bij veel bedrijven staat duurzaamheid hoog in het vaandel. “Maar bij ons is het meer dan een kreet,” vertelt Wim. “Schades repareren we zoveel mogelijk duurzaam, we kiezen voor producten die het milieu zo min mogelijk belasten, gaan voor reparatie in plaats van vernieuwen en kiezen waar mogelijk voor gebruikte onderdelen in plaats van nieuwe als de klant dit wenst. En uiteraard voorzien we ons eigen bedrijf volledig van elektrische energie middels zonnepanelen.”

Meer

Autoschade Bert Verweijen is ook het adres voor het uitdeuken zonder spuiten, vervangen of repareren van autoruiten, spotrepair, kunststof reparatie, poedercoaten van velgen en montage van side rear en front bars, installeren van parkeersensoren en camerasystemen. Maar ook verhuren ze diverse voertuigen waaronder verschillende formaten bedrijfswagens. Men beschikt zelfs over een kleine verhuiswagen met laadklep.

Autoschade Bert Verweijen
Meulenveldt 11a
5451 HA Mill
Tel 0485-452191
Zie ook www.bertverweijen.nl