Donderdagavond 16 april is er weer een raadsvergadering. Niet zoals gebruikelijk in de raadszaal, maar in verband met het Coronavirus een digitale vergadering waarbij raadsleden thuis zitten.

Voor het dorpsplan in Langenboom een belangrijke avond. Om alle inwoners op deze vergadering te wijzen, stuurde Eigen Kweek onderstaande mail:

Beste Langenbomers,

Het is zover: Donderdagavond (16 april) beslist de gemeenteraad over de voortgang van ons Dorpsplan. We hebben er met z'n allen echt alles aan gedaan om het plan tot hier te krijgen. En daar mogen we supertrots op zijn. Maar daar kopen we nog niks voor...

HET ALLER- ALLER- ALLERBELANGRIJKSTE

Want het aller- aller- allerbelangrijkste is dat we door kunnen naar de volgende fase van ons plan. En daar beslist de raad over. Deze raadsvergadering kan vanwege Corona niet door publiek worden bezocht, maar gelukkig kan iedereen het wel online volgen vanaf 19:30 via deze link: https://streaming.cybox.nl/mill-en-sint-hubert-16april/.

WAUW! GROEN STRALEN BOVEN LANGENBOOM!

Vanwege het Coronavirus is het dus ook niet mogelijk om samen naar Mill te fietsen om ons enthousiasme te laten zien en (hopelijk) ons succes te vieren. Maar, innovatieve Langenbomers als we zijn, hebben we een spectaculair alternatief... Houd daarvoor de gordijnen donderdagavond open. Want midden in ons dorp staat een gigantische schijnwerper. Zodra de raad positief heeft gestemd en het donker wordt straalt deze schijnwerper gigantische groene stralen naar boven. Bij geschikt weer zijn deze in het donker van veraf te zien. Zelfs in Mill. Maar sowieso voor elke inwoner van Langenbomer! Kijk dus zodra het donker is naar het midden van Langenboom om erachter te komen wat de raad beslist.

HELP MEE, DEEL ONS ENTHOUSIASME!

Na het besluit van de raad zijn wij zelf als Langenbomers weer aan zet. Voor nu kunnen we vooral hopen op een goede beslissing. Alhoewel... je kunt nog op een ander manier helpen. Wil je de groene stralen (als ze te zien zijn) fotograferen en delen op social media? Dan laten we, zelfs in Corona-tijd, wederom zien hoe sterk we samen staan. Alvast bedankt!

Wij hopen samen met jullie op een succesvolle uitkomst. En dus groen licht boven ons dorp!

Tot snel en blijf gezond,
Team Eigen Kweek