Wekelijks belt Corné Kremers in deze Coronatijd in het L.O.M.-radioprogramma MossTime met voormalige inwoners uit de gemeente Mill en Sint Hubert die nu in het buitenland wonen.

Zondag 19 april is dat tussen 12.00 uur en 14.00 uur met Annette Schumacher in Duitsland en René van Houtum in Canada. Maar er is meer te horen in MossTime.

Inhoud MossTime

Rene van Houtum uit Mill woonde vanaf 2011 even in Australië maar nu alweer 5 jaar in Halifax in Canada. Hij werkt voor een logistiekbedrijf met 13 divisies wereldwijd en hij is verantwoordelijk voor één van deze divisies. Betekent normaal gesproken dat René veel reist, met name naar de USA. Zijn vrouw Paula werkt in het Halifax kinderziekenhuis als kinderarts en neuroloog.

Annette Schumacher is geboren en getogen in Langenfeld, Rheinland-Pfalz in Duitsland. In 1986 bracht de liefde haar naar Mill. In 2002 keerde ze weer terug naar Duitsland. Hoe het nu met haar gaat, wat ze zoal doet en of ze Mill mist hoort u zondag in MossTime.

Verder zijn er telefonische interviews met Catheleine Verstraten van Sociom over samenmillensinthubert.nl en met Anita van Gemert over kinderdagverblijf de Kei en gastouderbureau Roos over werken in Coronatijd. Maar ook is er een interview met Maarten Weemen van Drukkerij Weemen uit Haps over hun actie met placemats voor bewoners van zorgcentra en belt Corné met Burgemeester Walraven over de actuele stand van zaken in onze gemeente rond bijvoorbeeld raadsvergaderingen en handhaving van maatregelen.

Ook is er een prijsvraag waarmee een Neije Krant prijzenpakket te verdienen is, is er leuke muziek en wat zinnige en onzinnige informatie. El vd Heuvel zal telefonisch alle oplossingen voor de prijsvraag noteren en Thijs vd Heuvel doet de techniek en muzikale samenstelling.

www.lokaleomroepmill.nl