Is corona in jouw leven dichtbij gekomen? Is bijvoorbeeld een van jouw dierbaren opgenomen en kun je er niet naartoe? Dat kan een gevoel geven van verlamd te zijn en weinig te kunnen doen. Terwijl je juist zoveel zou willen.

Speciaal opgeleide vrijwilligers

Heb je behoefte aan een luisterend oor, een gesprek met iemand die er voor jou is om naar jouw verhaal te luisteren en je te helpen dingen voor jezelf op een rijtje te krijgen?
Bij Sociom|Zin is er een groepje speciaal opgeleide vrijwilligers die jou wellicht steun kunnen bieden in deze situatie. Wil je door iemand gebeld worden, laat dat dan weten via 06-82901249 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sociom|Zin werkt voor deze dienst samen met het regionale samenwerkingsverband Zinnet (www.zinnet.nl).

Over Sociom|Zin

Sociom|Zin is er voor iedereen in het Land van Cuijk die ondersteuning zoekt bij levensvragen en zingeving. Van jongere tot senior. Sociom|Zin organiseert o.a. individuele gesprekken, vriendschapscursussen, wandelgroepen en gespreksgroepen. Kijk voor meer informatie op www.sociom.nl/sociomzin. In deze coronatijd is er natuurlijk alleen hulp op afstand mogelijk. Bijvoorbeeld via telefoon, mail of beeldbellen.