In het L.O.M.-radioprogramma MossTime belt Corné Kremers in deze Coronatijd met voormalige inwoners van onze gemeente, die nu in het buitenland wonen.

Dit keer is dat met Tonny Giebels Jilesen die op Ibiza woont en Marcel Bisschops die in het Amerikaanse Doylestown woont en daar eigenaar is van een vliegveld. MossTime is elke zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te beluisteren.

Meer

Maar er zijn naast deze 2 internationale gesprekken meer (telefonische) interviews. Zo wordt er gesproken met Conny Bens uit Langenboom. Hij is eigenaar van Tribe boekingen, een artiestenbureau wat op dit moment ook weinig te boeken heeft doordat er geen festivals en evenementen zijn. Van het verbieden van feesten heeft ook Emil Minten van Kasteel Tongelaar veel last. In plaats van elke week 2 of 3 bruiloftsfeesten, is Tongelaar al sinds half maart gesloten. Ook met Emil zal in MossTime gesproken worden.

Daarnaast is er een gesprek met wethouder van den Boogaart. Dit o.a. over het dorpsplan in Langenboom en de pilot met parkeervakken op het marktplein in Mill. Ben Ruwiel is voorzitter van de Horecavereniging in onze gemeente. Met hem praat Corné over de actuele maatregelen voor horeca in Coronatijd en uiteraard de opening van hun nieuwe zaak, Plaza de Frietkraam en Zo aan de Kerkstraat.

Win

Verder is er een prijsvraag waarmee een Neije Krant prijzenpakket te winnen is. De vraag is, hoe heet de eigenaar van de surfschool op de Kuilen, die in de Neije Krant van dit weekend bekend maakte te gaan stoppen. Bel de oplossing zondag tussen 12.00 uur en 13.45 uur door naar El vd Heuvel via tel. 0485-455091. Techniek en muzikale samenstelling van MossTime is in handen van Thijs vd Heuvel.