Marcel van Erkelens is op vrijdag 24 april jl. geëerd met een lintje. Deze Millenaar in hart en nieren is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. “Ik ben zeer verrast en ik had dit nooit verwacht”, geeft Marcel aan.

Marcel is onderscheiden voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk bij RKSV Juliana in Mill, waar hij 30 jaar terug is begonnen als jeugdleider en kantinemedewerker. Ook is hij jarenlang kartrekker geweest van de oudercommissie binnen Juliana en organiseerde hij in die hoedanigheid activiteiten tijdens afsluitweekenden en feestdagen. Kenmerkend voor Marcel is daarbij zijn enthousiasme en het plezier van de kinderen dat voorop staat.

Daarnaast viert Marcel dit jaar in augustus zijn 50-jarig jubileum bij Banketfabriek Gebroeders van Rooij B.V. in Mill! Het behalen van deze bijzondere mijlpaal is heel uitzonderlijk en typeert ook zijn loyaliteit naar Van Rooij toe.

Marcel kreeg dit mooie nieuws via een telefoontje bij Van Rooij van burgemeester Antoine Walraven van de gemeente Mill en Sint Hubert. Hij werd uit de productieruimte gehaald en meegenomen naar de kantine, waar hij onder andere werd verrast met een speech, bloemen, bossche bollen en worstenbroodjes.

We feliciteren Marcel als Banketfabriek Gebroeders van Rooij B.V. in Mill via deze weg nogmaals van harte!