Ook in tijden van de coronamaatregelen zijn er feestelijke gebeurtenissen die, weliswaar op andere wijze, gevierd worden. Normaalgesproken brengt burgemeester Walraven deze diamanten bruidsparen een bezoekje, nu werden ze zeker ook verrast maar dan met een mooi telefoongesprek en een feestelijke bos bloemen.

Diamanten bruidspaar Toon en Jo van Houtum-Van Gerven

Op 23 april waren Toon en Jo 60 jaar getrouwd voor de wet (op 3 mei voor de kerk). Het liefdesgeluk van het echtpaar begon op de kermis van Sint Tunnis. Na hun huwelijk kregen zij twee kinderen; Marian en Hans. Toon en Jo hebben altijd hard gewerkt. Toon eerst als schilder en daarna bijna dertig jaar bij houtbedrijf van Hout in Mill. Jo ging na haar werk bij een Mills textielbedrijf aan de slag bij banketbakkerij van Rooy in Mill.

Het tweetal deelt veel hobby’s. Samen genieten ze van wandelen, kaarten en puzzelen. Ook kijken ze graag naar sport zoals schaatsen, wielrennen, formule 1 en voetbal. Beiden zijn vaste kijkers van het programma Voetbal Inside. Dat vinden ze helemaal geweldig! Jo speelt daarnaast ook nog graag een spelletje bingo.

Ze genieten erg van hun vier kleinkinderen, Marieke, Rob, Bart en Ruben, en drie achterkleinkinderen, Luuk, Silke en Fitz.