Sinds 1 mei is Media-Mix.nl in Mill verantwoordelijk voor het huis aan huis bezorgen van De Neije Krant in onze gemeente.

Media-Mix.nl is een lokaal mediaplatform in de gemeente Mill en Sint Hubert, waarin verschillende bedrijven en mediavormen al samenwerken. Naast het ontwerpen van flyers, folders, spandoeken en het bouwen en onderhouden van websites, heeft Media-Mix.nl haar diensten op verzoek van De Neije Krant uitgebreid met een bezorgdienst van huis aan huismateriaal in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Een korps van zo’n 25 enthousiaste bezorgers zal op vrijdag of zaterdag (voor 17.00 uur) voortaan De Neije Krant bezorgen.

Mocht u geen Neije Krant ontvangen, check dan even uw brievenbus. Deze week kregen we namelijk een reactie dat men geen Neije Krant ontving. Het bleek dat men een nee/nee sticker op de bus had zitten. Dat wil dus zeggen geen krant en geen reclame. Haalt u de sticker weg omdat u toch De Neije Krant wilt? Laat het ons dan even weten, we attenderen de bezorger dan op deze wijziging.

Ook zitten op sommige plekken de brievenbussen op verstopte plekken in bijvoorbeeld de heg, achter een grote struik en soms zelfs om de hoek van het huis. Voor nieuwe bezorgers is het daarom af en toe even zoeken en worden er mogelijk bussen overgeslagen.

Een derde reden waarom men geen Neije Krant zou kunnen ontvangen, is als men echt achteraf woont waardoor een bezorger te ver zou moeten fietsen voor bijvoorbeeld 1 of 2 adressen. Dit is financieel gezien niet haalbaar voor een gratis huis aan huiskrant. Speciaal voor deze bewoners zijn er in onze gemeente 10 afhaalpunten waar elke vrijdagochtend kranten worden neergelegd om mee te nemen. Ook als men een extra krant wil, dan is deze daar gratis mee te nemen.

Afhaalpunten

  • Mill: Albert Heijn Familie v.d. Ven, Markt 15
  • Mill: Primera Schipperheijn, Schoolstraat 39
  • Mill: Cultureel Centrum Myllesweerd, Kerkstraat 3
  • Mill: Shell Schimmel Schoolstraat 28
  • Mill: Wijkaccommodatie de Wester, Havikstraat 1
  • Mill: receptie City Resort, Hoogveldseweg 1
  • Mill: Mooi bij Mieke, Hoogveldseweg 25b
  • Langenboom: Bakkerij Verkerk, Dorpsstraat 33
  • Wilbertoord: Gemeenschapshuis de Wilg, Wethouder Lindersstraat 11
  • Sint Hubert: Gemeenschapshuis de Jachthoorn, Wethouder Lemmenstraat 13

Digitaal is De Neije Krant wereldwijd te lezen. Elke vrijdag wordt de nieuwe editie in zijn geheel geplaatst op www.deneijekrant.nl. Daar zijn ook de edities van de weken daarvoor terug te vinden.

Meer weten? Bezorger worden? Of wilt u zelf wat huis aan huis laten bezorgen in de gemeente Mill en Sint Hubert? Tel. 0485-325634, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of zie www.media-mix.nl.