Tom Raaijmakers en Jan Volleberg

Tot en met 1e Pinksterdag (31 mei) is er elke zondagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur MossTime bij de Lokale Omroep Mill. Elke zondagmiddag met diverse leuke en interessante telefonische interviews. Zo ook zondagmiddag 17 mei.

Deze keer belt Corné Kremers met John Bens in Langenboom. Samen met Henrita zit hij in het laatste jaar als horecaondernemer van café d’n Bens. Zij hadden zich dit laatste jaar beslist anders voorgesteld. Hoe anders, dat hoort u zondag. Ook anders is het theater- en filmseizoen van Myllesweerd. Hierover is een gesprek met voorzitter Bert de Jongh. Ook in het eerste uur van MossTime een gesprek met Juliana voorzitter Tom Heerbaart over de actuele stand van zaken rond contributies, sponsoren en het komende voetbalseizoen.

Tussen 13.00 uur en 14.00 uur is er een telefonisch interview met Maarten van Kempen van Fitland in o.a. Mill. In tegenstelling tot diverse andere bedrijfstakken, mogen sport- en wellnesscentra nog niet open. Hoe denkt hij daarover? Imka en Wisja Lamers van WLM Design richten zich nu ook op het produceren van mondkapjes, hoe dit in de praktijk werkt hoort u in MossTime. Daarnaast brengen cabaretiers Jan Volleberg en Tom Raaijmakers uit Wilbertoord een live radio-column. Hierin laten zij hun licht schijnen over de actuele ontwikkelingen.

Verder is er een prijsvraag waarbij u een muziekfragment moet herkennen en waar een Primera cadeaubon te winnen is. El vd Heuvel noteert tussen 12.00 uur en 13.45 uur de antwoorden op deze prijsvraag. Techniek en muzikale samenstelling van MossTime is zoals altijd in handen van Thijs vd Heuvel.

www.lokaleomroepmill.nl
www.mosstime.nl