Timmerbedrijf de Valk is alweer 11 jaar met hun bedrijf te vinden aan de Postduifstraat in Mill. Om beter te kunnen voldoen aan een aantal specialistische wensen van hun klanten, nam men vorig jaar het besluit een extra bewerkingsmachine te kopen.

“Daarvoor reisde we af naar Noord-Italië vorig jaar november.” Aan het woord Jan de Valk en Anne Marie Beer. “Het was een behoorlijke machine, zo’n 11 bij 6 meter. Na wat passen en meten was er voldoende ruimte in de werkplaats gecreëerd en was het wachten tot eind maart, want dan zou hij geleverd worden.”

Jan en Anne Marie hadden naast de ruimte ook al een open dag in de planning staan. Maar u raadt het al: “De maatregelen rond het Coronavirus stak ook hier een stokje voor. Italië ging op slot. We kregen nog wel een foto dat de machine klaar stond voor verzending, maar daar bleef het bij, want de fabriek ging op slot en ook de transporteur kon het land niet uit.”

Vorige week kregen Jan en Anne Marie het verlossende bericht: “De machine stond in de vrachtwagen en men kwam richting Mill. Afgelopen maandag is de machine geplaatst, alles is hier ter plaatse geïnstalleerd en afgeregeld. Hij is klaar voor gebruik.”

Helaas dus nog even geen open dag om deze nieuwe machine te demonstreren, maar dat zal op een later moment nog wel gebeuren. Nu al meer weten?

Timmerbedrijf de Valk Mill
06 40194520
06 48183197
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.timmerbedrijfdevalk.nl