Deze site is er voor jou. Om je informatie te geven waar je mee vooruit kunt.

Een voorbeeld: stel je hebt een buurman die zich niet zo goed kan redden in deze moeilijke tijd. Zelf ben je druk met werk en je gezin. Je bent wel het gesprek aangegaan en je hebt het er met je buurman over gehad dat hij geholpen zou zijn met iemand die soms een boodschap voor hem doet. Maar je buurman is niet digitaal vaardig. Dan zou jij kunnen kijken of iemand op de site hulp aanbied. En als je al iemand uit de lijst kent, of je geschikt lijkt kun je via de “normale weg” een telefoontje of door een gesprekje je vraag stellen. Ook kun je via de site een mail sturen naar iemand die hulp aanbied, met de vraag contact met jou of je buurman op te nemen. Het gaat niet om het hoe maar dat je buurman en jij geholpen zijn!

Samenmillensinthubert is er voor alle inwoners van 0 tot 100 jaar, voor je eigen bedrijf, als betrokken buurtbewoner, als vriendengroep, als vereniging of stichting, of de betrokken professional die werkt in onze gemeente.

Deze site is er voor jou als je een bedrijf hebt of samen een stichting of vereniging bent. Op de site kun je namelijk in de gids een pagina maken waarin je je presenteert, zodanig dat inwoners en professionals, je weten te vinden. Je kunt via een gemakkelijke te plaatsen button rechtstreeks verwijzen naar je eigen website. Maar ook de agenda vullen met activiteiten die zo dadelijk weer van start gaan. Er is een mogelijkheid berichten te plaatsen die je belangrijk vindt voor de inwoners. Deze zijn ook te delen via sociale media zoals facebook en twitter.

De website is versneld aangeboden door de gemeente om in eerste instantie hulp en aanbod in Caronatijd bij elkaar te brengen. De sociaal werker van Sociom uit Mill: Catheleine Verstraten is gevraagd de site in eerste instantie te beheren. Samen met inwoners die we buurtverbinders noemen. Samen zijn zij het team samenmillensinthubert waarbij je terecht kunt voor vragen of hulp bij het invullen.
Het ideaal beeld is dat we in elk dorp een buurtverbinder of een team hebben die, ons inwoners, op de hoogte houden. Zodoende krijgen we een website of platform waar alles en iedereen samen komt. Gemakkelijk toch? En voel jij je die buurtverbinder? Wij horen het graag!

Kortom de website www.samenmillensinthubert.nl is er voor jou en komt pas goed tot groei door jou! Neem eens een kijkje en maak een inwonersprofiel aan! Dan houden wij jou desgewenst wekelijks op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Meer weten of vragen?

Mail of bel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0485-700500.