Sinds de intelligente lockdown in de strijd tegen het Coronavirus op 15 maart in ons land, hebben de programmamakers van de Lokale Omroep Mill extra RTV-programma’s gemaakt. Ook was er op TV een intensieve samenwerking met Omroep Land van Cuijk. Dit om te zorgen dat er extra radio- en televisieprogramma’s waren om het thuisblijven wat aangenamer te maken.

Radio

Nu per 1 juni een aantal maatregelen versoepeld worden, heeft de Lokale Omroep Mill besloten ook de RTV-programmering weer terug te brengen naar het “nieuwe” normaal. Dat wil zeggen dat op vrijdagmiddag Sil uut Mill, vrijdagavond het verzoekplatenprogramma Zeg ’t maar, op zondag MossTime en het verzoekplatenprogramma met Marion en Henk dit weekend (29 t/m 31 mei) voor het laatst te horen zal zijn. Het SWOM-programma “Hoe gaat het’ was elke dinsdag- en vrijdagochtend te horen. Dit programma is aanstaande dinsdag 2 juni tussen 11.00 uur en 12.00 uur voor de laatste keer op L.O.M.-radio. Een aantal programmamakers blijven echter wel te horen bij de L.O.M. in hun eigen al bestaande of zelfs in een nieuw radioprogramma.

TV

Ook op TV keert de Lokale Omroep Mill vanaf 1 juni weer terug naar de eigen vaste programmering en eindigt het samen programmeren met Omroep Land van Cuijk. Dat wil zeggen dat de TV-krant weer vooral op de gemeente Mill en Sint Hubert gerichte nieuwsberichten zal plaatsen en de prijsvraag met de puzzelfoto na dit weekend stopt. De TV-uitzendingen zijn elke 4 uur te zien, om 08.00 uur, 12.00 uur, 16.00 uur, 20.00 uur, 00.00 uur en 04.00 uur. Het betreft veel items uit het archief nu er nog weinig activiteiten zijn waarvan nieuwe actuele TV-items te maken zijn. Tussen alle TV-programma’s door kunt u kijken naar de TV-krant en op de achtergrond hoort u van maandag tot en met donderdagmiddag Omroep Brabant en verder de L.O.M.-radioprogramma’s.

Medewerkers gezocht

De Lokale Omroep Mill kan overigens nog altijd extra medewerkers gebruiken. Zin om dus een radioprogramma te presenteren, techniek te verzorgen, foto’s of camerabeelden te maken, op TV-programma’s te presenteren of interviews te doen? Laat het de L.O.M. weten. Ook als u zelf leuke videoproducties maakt die geschikt zijn om uit te zenden bij de Lokale Omroep Mill op TV hoort de L.O.M. graag van u. Bel met 0485-455091 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer

Like de Facebookpagina van de Lokale Omroep Mill om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en zie ook www.lokaleomroepmill.nl.