Volgens richtlijnen van de Rijksoverheid kunnen dorps- en buurthuizen en ontmoetingscentra weer open vanaf 1 juni. De openstelling is voor maximaal 30 mensen, uitgaande van de basisregels van 1,5 meter afstand.

De wilg in Wilbertoord volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Wij hebben besloten om per 1 juni weer open te gaan.

Om alles veilig en gestructureerd te laten verlopen hebben we een Corona Protocol geschreven. Dat is op de website www.dewilgwilbertoord.nl te downloaden. In dit protocol zijn alle maatregelen en alle maximale bezoekersaantallen per ruimte te vinden.

Kort samengevat mogen er in de ontmoetingsruimte 8 personen maximaal aanwezig zijn. Per zaaldeel mogen maximaal 20 personen aanwezig zijn. De vergaderkamers verhuren we vooralsnog niet.

Toegang tot de Wilg is alleen mogelijk als alle vragen op de RIVM-gezondheidscheck met “nee” zijn beantwoord. Ook de vragen van die check zijn te vinden op www.dewilgwilbertoord.nl.

Onze beheerders zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 14.00 uur aanwezig om vragen te beantwoorden en reserveringen aan te nemen.