Tom Raaijmakers en Corné Kremers presenteren vanaf zondag 7 juni tussen 12.00 uur en 14.00 uur Het 12-uurtje bij L.O.M.-radio. Dit lunchprogramma maken zij in samenwerking met De Neije Krant.

Het wordt op vrijdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur herhaald. In Het 12-uurtje zijn tal van interviews te horen over de meest uiteenlopende actualiteiten en gebeurtenissen. Maar ook is er een prijsvraag, leuke muziek en meer.

Inhoud

In Het 12-uurtje is zondag 7 juni een interview te horen met Fritz Abrahams uit Mill. Hij is tegenwoordig ondernemer in Cuijk en nu het in de verhuur en verkoop van licht- en geluidsapparatuur wat rustig is, verhuurd hij Lego. En dat niet zonder succes.

Elke week kijken Tom en Corné ook over de gemeentegrenzen naar actualiteiten, gebeurtenissen en toeristische trekkers in het Land van Cuijk. Deze keer samen met Erik Jansen, hij is manager bij het Regionaal Bureau Toerisme in het Land van Cuijk.

Op 1 januari 2024 eindigt het huurcontract van het huidige pand van het Senioren Hobby Centrum in Mill. Waar ze daarna met zowel de activiteiten van het Jeugd als Senioren centrum naar toe moeten, is nog een vraagteken. Hans van Baal geeft een toelichting op de actuele stand van zaken en hun toekomstplannen.

Aan de Havikstraat in Mill en op de voormalige locatie van de Leeuwerikschool komen een aantal nieuwe woningen. Laurent Remeijsen van projectontwikkelaar van Wanrooij zal hier meer over vertellen. Harriet Nabuurs uit Mill is docent bij het Merlet college en met haar praten Tom en Corné over lesgeven in deze bijzondere Coronatijd.

Win

Elke uitzending maken Tom en Corné de winnaar bekend van De Neije Krant prijsvraag. Hiermee is een Neije Krant, L.O.M. en 12-uurtje koektrommel te winnen. In de eerste uitzending verloot men een koektrommel onder alle volgers van hun Facebookpagina. Like deze dus ook nog even om kans te maken op die prijs! www.facebook.com/12uurtje