Bij de Lokale Omroep Mill is vanaf zondag 7 juni een nieuw radioprogramma te horen. Elke zondagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur presenteren Tom Raaijmakers en Corné Kremers er Het 12-uurtje. Een lunchprogramma wat in samenwerking met De Neije Krant gemaakt wordt.

Dit programma wordt op vrijdagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur herhaald.

Inhoud

In Het 12-uurtje zijn elke week diverse (telefonische) interviews te horen. Veel van deze interviews zijn de week daarna in geschreven vorm in De Neije Krant (verspreiding op vrijdag of zaterdag huis aan huis in de gemeente Mill en Sint Hubert) terug te lezen. Maar ook gaat men in Het 12-uurtje dieper in op artikelen en nieuwsberichten die dat weekend in De Neije Krant te lezen zijn. Lezers van De Neije Krant kunnen ook onderwerpen aandragen waarover men meer wil weten, waarna Tom en Corné er in Het 12-uurtje aandacht aan gaan besteden.

Vaste rubrieken

In het radioprogramma Het 12-uurtje zijn ook een aantal vaste rubrieken te horen. Zo is er elke uitzending aandacht voor een actualiteit, activiteit, gebeurtenis of toeristische trekker in het Land van Cuijk. Omdat de gemeente Mill en Sint Hubert vanaf 1 januari 2022 tot de gemeente Land van Cuijk zal behoren, besteden Tom en Corné er nu alvast aandacht aan in het kader van “ken je nieuwe buren”. Maar ook maken zij elke week de winnaar van De Neije Krant prijsvraag bekend en is het elke week Elvis-time, Tom draait een plaat van zijn grote idool en vertelt er ook een verhaaltje bij.

Meer

Meer weten over de inhoud van Het 12-uurtje? Check dan elke week De Neije Krant en like ook de Facebookpagina www.facebook.com/12uurtje.