We staan niet stil. We zijn al weer enkele activiteiten aan het uitwerken. De eerste activiteit die we gaan organiseren is “ZorgSchakel in beweging”.

De ZorgSchakel staat volledig achter het concept van positieve gezondheid en weet dat sport en bewegen hierin een cruciale rol spelen. Zij werken bevorderlijk op de lichamelijke functies (waaronder fysiek en psychisch functioneren).

Daarom organiseren we op vrijdag 12 juni van 10.00 - 10.30 uur een halfje uurtje sporten onder deskundige begeleiding van Wilma Huijbers. We dienen ons aan de RIVM richtlijnen te houden. Dat betekent dat we buiten gaan bewegen op het terras van de Schakel (rechts van de ingang van De Jachthoorn). En natuurlijk op 1,5 meter afstand. Wij zorgen dat er voldoende flesjes water zijn.

Bij slecht weer gaat het helaas niet door. We wensen de deelnemers veel beweegplezier.

Verrassing op zaterdag 13 juni

Er worden veel activiteiten georganiseerd. Met de steun van onze leden hebben we dat allemaal kunnen verwezenlijken. Daarom wordt er bij alle leden op zaterdag 13 juni een verrassing bezorgd.

Muziek vanaf de kerktoren

Op zondag 21 juni gaan diverse muzikanten vanaf de kerktoren een uur lang muziek ten gehore brengen. Niet alleen voor de vaders want het is die dag Vaderdag maar voor iedereen. Het wordt een mix van verschillende soorten muziek. Voor iedereen wat wils.
Over de details informeren we je later.

Hoe verder?

We weten niet hoe lang de corona periode en de bijbehorende maatregelen gaan duren. Maar we zitten niet stil! We zullen proberen om zoveel mogelijk mensen een hart onder de riem te steken en ze te laten genieten van diverse activiteiten.