Zondag 14 juni gaan Tom Raaijmakers en Corné Kremers in het L.O.M.-radio lunchprogramma Het 12-uurtje weer bellen met een ex-inwoner van onze gemeente die nu in het buitenland woont.

Dit keer met de in Mill geboren en getogen Martje Kremers, zij is actief in de DJ en entertainmentwereld en woont sinds 1987 in Stratford (east-London).

Meer

Maar tussen 12.00 uur en 14.00 uur is er meer te beleven in Het 12-uurtje. Zo is er een gesprek met Pastoor van der Meijden over het heropenen van de kerken per 1 juli, Jo Hendriks over de geannuleerde Millse Mars en avond-4-daagse van WSV Amicitia, maar toch kan er 4 dagen in onze gemeente gewandeld worden. Ook bellen Tom en Corné met Trudi van Leuken. Zij opende onlangs aan de Markt in Mill een nieuwe schoonheidssalon. In het kader van Ontdek het Land van Cuijk is er een gesprek met Marcel Siebers, hij is beiaardier in de Martinuskerk in Cuijk en zijn optredens daar zijn live bij te wonen. Over wie, hoe en wat hoort u zondag meer.

Prijsvraag

In Het 12-uurtje is het ook Elvis-time en wordt de winnaar bekend gemaakt van De Neije Krant prijsvraag. Deze wordt verrast met de nu al fameuze Neije Krant – L.O.M. – 12-uurtje koektrommel. Check De Neije Krant en inmill.nl voor deze prijsvraag en like ook de Facebookpagina van Het 12-uurtje, www.facebook.com/12uurtje.