Na ruim twee maanden te zijn gesloten voor alle bezoekers en gebruikers zijn er nu gelukkig versoepelingen voor het gebruik van de Wis!

Jammer genoeg mag er nog niet gesport worden, maar de Wis is wel weer toegankelijk voor mensen die elkaar willen ontmoeten en een kopje koffie of een biertje willen komen drinken. Sociom is weer gestart met de dagbegeleiding, fysiotherapeut Jesse kan weer worden bezocht en er mag weer gebiljart worden!

Regel bij het biljarten is dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van een zitplaats aan een tafel en uiteraard even aanmelden van tevoren!

De ontmoetingsruimte en de gangen zijn ingericht volgens de protocollen van RIVM.

Voor de Wis is ook een protocol opgesteld, deze is te vinden op www.dewislangenboom.nl. Hierin staan alle maatregelen en maximale bezoekersaantallen per ruimte vermeld.

De Wis is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Toegang tot de Wis is alleen mogelijk als er voldaan wordt aan de regels van het RIVM, hierbij is het noodzakelijk om uzelf 24 uur van tevoren aan te melden als u naar de Wis wilt komen.

Onze beheerders zijn dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur te bereiken op 0486-431800 om vragen te beantwoorden en om reserveringen op te nemen.