Elke week is er een prijsvraag te vinden in De Neije Krant. De vraag gaat altijd over een artikel wat vorige week in De Neije Krant stond.

U doet er dus goed aan de krant na het lezen nog een weekje te laten liggen. De oplossing kunt u tot en met aanstaande vrijdag mailen, sturen per post of appen naar het speciale Neije Krant Prijsvraag-nummer. Onder alle juiste oplossingen verloten we elke week een Neije Krant koektrommel. De winnaar zal bekend gemaakt worden in het L.O.M.-radioprogramma Het 12-uurtje op zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Prijsvraag

In de krant van vorige week stond een interview met Mark van Gaal, meester-ijsbereider van ijs en Spijs in Haps. Maar in welk dorp in het Land van Cuijk is Mark geboren en getogen?

Antwoord

App het antwoord naar: 06 22 888 404 (dit nummer accepteert alleen appjes)
Mail het naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of per post naar: De Neije Krant Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill

Winnaar

Uw antwoord moet uiterlijk aanstaande vrijdag 19 juni binnen zijn. Komende zondag hoort u in Het 12-uurtje bij de Lokale Omroep Mill tussen 12.00 uur en 14.00 uur wie de winnaar is.