Op 9 april hebben de raden van Mill en Sint Hubert, Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis besloten over het herindelingsontwerp voor de nieuw te vormen gemeente Land van Cuijk.

Vervolgens heeft het herindelingsontwerp acht weken ter inzage gelegen. Op 24 juni 2020 vindt weer een volgende belangrijke stap plaats: de raden van de vier gemeenten nemen een besluit over het definitieve herindelingsadvies. Hiervoor vindt in iedere gemeente gelijktijdig een extra raadsvergadering plaats.

Fysieke raadsvergadering

Voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus komt de gemeenteraad op 24 juni weer bijeen in de raadszaal te Mill. Hierbij worden enkele maatregelen in acht genomen, gelet op de richtlijnen van de RIVM. De vergaderzaal wordt zo ingericht dat deelnemers 1,5 meter afstand in acht kunnen nemen. Daarnaast vindt de vergadering plaats zonder publiek.

De vergadering is live te beluisteren via de website van de gemeente en via de Lokale Omroep Mill. Alle onderliggende stukken voor deze vergadering vindt u op het raadsinformatiesysteem via http://ris2.ibabs.eu/mill in de vergaderkalender bij raadsvergadering van 24 juni 2020.

Spreekrecht

Hoewel de vergadering niet toegankelijk is voor publiek, kunt u wel gebruik maken van het spreekrecht. Bij aanvang van de vergadering kunt u het woord voeren over onderwerpen die op de agenda staan.

Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Meld u dan tenminste 24 uur voorafgaande aan de vergadering aan bij de griffier dhr. Juul Cornips Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen, tel. 06-57.60.63.06

Agenda raadsvergadering woensdag 24 juni 2020 19.30 uur:

  • Opening
  • Vaststelling van de agenda
  • Spreekrecht burgers
  • Herindelingsadvies land van Cuijk i.o.
  • Sluiting