Je krijgt maar één kans om te schitteren, zorg dus dat je gesprek een succes wordt.

  • Je bent ontslagen of er dreigt ontslag door de Coronacrises.
  • Je hebt wéér een afwijzing gekregen voor een baan die je zo graag had gewild.
  • Je wilt van baan veranderen, maar je hebt al lange tijd geen sollicitatiegesprek meer gevoerd.
  • Je bent zó zenuwachtig tijdens een gesprek, dat je niet goed uit de verf komt.
  • Je bent net geslaagd. Nu nog even solliciteren. Maar hoe doe je dat?

Zo’n 70 % bereidt zich niet of nauwelijks voor op een sollicitatiegesprek. Zonde. Het is geen garantie, niemand kan je die geven, maar je kansen worden wel een stúk groter als je dit gericht wél doet.

Kies de goede kant en schaar je bij die 30 % en doe het juiste bij het nemen van zo’n belangrijke stap.

Twee redenen

Er zijn twee redenen waarom je (nog) niet je ideale baan hebt. Je weet niet wat je wilt of je weet het wél, maar twijfelt om je in een ongewis avontuur te storten en een onzeker proces in te gaan.

Zelfkennis en wilskracht

Wat je nodig hebt zijn zelfkennis en de nodige durf om te doen. Maar ook iemand die weet hoe jij je ideale baan vindt en je coacht om ervoor te gaan als het even tegenzit. Dit coaching traject vermenigvuldigt jouw wilskracht met daadkracht, steun en bemoediging. Weten wat je droombaan is en daar komen zorgt voor energie. Werken in je ideale baan is levensgeluk. Dat wil jij toch ook?

Individuele- maatwerktraining

Ik begeleid je in de vier pijlers van succesvol- en effectief solliciteren: je voorbereiding, je zelfkennis, jezelf presenteren en je overtuigingskracht. Dit is te trainen en daarmee te verbeteren.

In deze 1 op 1 maatwerktraining leer ik je hoe je je kunt presenteren en jezelf met het ‘Merk Ik’ kunt verkopen. Met beproefde methodes gaan we jouw sollicitatiethema’s uitwerken en voorbereiden en je presentatie optimaliseren. Het is aan jou om de werkgever ervan te overtuigen dat jij de meest geschikte persoon bent voor de functie.

Diploma’s zijn minder van belang: passie, motivatie, flexibiliteit, reflectief vermogen, leervermogen en communicatieve vaardigheden zijn dé sleutelwoorden.

Durven en doen

Aan het eind van de sollicitatietraining heb je inzicht in de do’s en dont’s van succesvol solliciteren en kun je die ook toepassen. Durven en doen dát gaat het verschil maken.

Persoonlijk leertraject 1 op 1

Voorafgaand aan de sollicitatietraining onderzoeken we jouw leerthema’s. Dit betekent dat we bepaalde onderdelen uitgebreider kunnen behandelen of toevoegen. Daarmee wordt het een heel interactief- en persoonlijk leertraject. Je krijgt info, opdrachten, oefeningen, tips, advies, aanwijzingen en feedback.

Voorsprong

Wie ben je? Wat wil je? Wat kun je? Dat zo goed mogelijk verwoorden en je werkgever overtuigen en verleiden om voor jou te kiezen; dat is wat je wilt. Dat zit in dit coaching traject.
Een 100% garantie is deze sollicitatietraining niet maar het geeft je een beslissende voorsprong op anderen en het vergroot je kansen enorm.

Zelfkennis

Zelfkennis is je grootste troef en vergroot de kans op blijvende winst. Het geleerde wordt daarmee toepasbaar op een (eventuele) volgende sollicitatie.

Neem deze uitdaging aan en creëer die winst voor het leven. Zo ben je op de toekomst voorbereid. Gun jezelf die voorsprong en kies voor duurzaam loopbaansucces.

Neem vandaag nog contact op, maar download eerst op www.meulepascoaching.nl het GRATIS E-book: ‘Deze 10 stappen maken het verschil’.

Doen! Of ben jij morgen al van gisteren?

Frans Meulepas
training | coaching | advies
0486 431 917 | 06 415 390 39
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.meulepascoaching.nl