Elke zondagmiddag is er tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij de Lokale Omroep Mill Het 12-uurtje. Een radioprogramma met nieuws, informatie, interviews en een prijsvraag. Presentatie is in handen van Tom Raaijmakers en Corné Kremers.

Inhoud

Mark Grutters woont al sinds 1996 niet meer in Mill. Ondertussen woonde hij o.a. in Texas, Verenigde Arabische Emiraten, Louisiana en nu in Engeland. Hij trouwde in Ierland. Hoe, wat en waarom? U hoort het zondag in Het 12-uurtje, want dan gaan Tom en Corné hem bellen.

Dichter bij huis woont Ron Baumler. Hij is als Grafisch-Huis Boxmeer uitgever van huis aan huiskranten DeBoK en DeStieR in de gemeente Boxmeer, Sint Anthonis en Cuijk. In Het 12-uurtje kijkt men elke uitzending even over de gemeentegrens naar de rest van het Land van Cuijk. Deze keer dus naar kranten die daar verschijnen.

Mill is een nieuwe band die onlangs hun eerste eigen nummer lanceerden. Dit is naast een gesprek met Helwig Cornelissen in Het 12-uurtje te horen. Ook praat men met Maarten van Kempen over de sportcentra die weer open mogen op 1 juli en met Ingrid Kloosterman over een Zomerkamp voor kinderen in Beers.

Meer

Maar ook is het weer Elvis-time en hoort u wie de winnaar is van De Neije Krant koektrommel inclusief de gedichtenbundel van Jan Volleberg en 2 tickets voor poppenkastshows in Café Royal. Like om op de hoogte te blijven ook de Facebookpagina via www.facebook.com/12uurtje.