Foto: Peter Cornelissen

Op vrijdag 3 juli kregen negen inwoners van de gemeente Mill en Sint Hubert alsnog een lintje uitgereikt in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill.

Op vrijdag 24 april kregen zij een telefoontje van burgemeester Antoine Walraven met de mededeling dat zij – in naam van Zijne Majesteit de Koning – een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Door het coronavirus konden de versierselen niet op die dag worden uitgereikt. Op 3 juli vond landelijk de alternatieve lintjesregen plaats.

Lintjes waren er voor:

De heer Wabe Braam, wonende te Mill, is bij Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Mevrouw Suzanne Johanna Henriëtte Duffels (roepnaam Suzanne), wonende te Mill, is bij Koninklijk Besluit benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
De heer Marcellinus Theodorus Cornelis (roepnaam Marcel) van Erkelens, wonende te Mill, is bij Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
De heer Van Erkelens is bijna 50 jaar werkzaam bij Banketfabriek Gebr. Van Rooij B.V. in
De heer Augustinus Maria Fonteijn (roepnaam Guus), wonende te Mill, is bij Koninklijk Besluit benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
De heer Cornelus Joseph Maria van Genugten (roepnaam Carel), wonende te Mill, is bij Koninklijk Besluit benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
Mevrouw Gerarda Josephina Maria Gerrits-Arts (roepnaam Gertie), wonende te Mill, is bij Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Mevrouw Wilhelmina Maria Johanna Heijs (roepnaam Wilmien), wonende te Mill, is bij Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Mevrouw Gertruda Johanna Vincentia Olçay-Thijssen (roepnaam Truus), wonende te Mill, is bij Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Mevrouw Elisabeth Maria van de Vorle-van Lith (roepnaam Bets), wonende te Wilbertoord, is bij Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.