Foto: Ans Verwegen en Herman Peters

Het Ondernemers Collectief Mill organiseert jaarlijks diverse activiteiten. De ene keer een gezamenlijke actie gericht op de consument, dan weer een activiteit voor zowel consumenten als ondernemers en dan weer een netwerkbijeenkomst die gericht is op de eigen leden.

Door het Coronavirus was het even rustig met activiteiten en moesten ook diverse al aangekondigde zaken worden geannuleerd. Maar langzaam maar zeker is er weer meer mogelijk.

Op vrijdagochtend 3 juli stond de ontbijtwandeling op het programma. Naast een heerlijk ontbijt bij OCMill-lid Catering van Ivan op het Meulenveldt 6a in Mill, was er ook een informatieve en interessante wandeling. Hiervoor was Rob Vloet van Myllesheem uitgenodigd. Hij vertelde over bedrijven die in de vorige eeuw zoal gevestigd waren in Mill en het huidige industrieterrein ’t Spoor.

Bent u ook ondernemer in de gemeente Mill en Sint Hubert of is uw bedrijf elders gevestigd maar woont u wel in Mill, Langenboom, Sint Hubert of Wilbertoord? Wordt dan ook lid van het OCMill. Zie voor hetgeen zij zoal doen de site en like de Facebookpagina.

www.ocmill.nl