Onlangs presenteerden de brouwers van de Blauwe Knoop in Mill een nieuw biertje. Het betreft de Smoker Porter. Deze "VIRUSKILLER" is een lust voor de zintuigen.

Een zeer rokerige geur en vol van smaak. De magische smaak ebt na het inwerken rustig weg in de nasmaak. Dit limited edition speciaalbier is in beperkte oplage gebrouwen. Mits nog beschikbaar, is deze uitsluitend te koop bij Gall & Gall aan de Markt in Mill. Maar deze zomer komt de Blauwe Knoop met nog meer speciaals!

“De Smoker is goed ontvangen,” vertelt John Kerstens. “Het is geen biertje die iedereen kan waarderen, maar de geoefende drinker vindt hem fantastisch. Vooralsnog krijgt deze geen vervolg, want we hebben het op dit moment zo enorm druk met brouwen. We krijgen het eigenlijk niet bijgewerkt.” Chris-Jan Beerendonk vult aan: “Toen het Coronavirus kwam dachten we: laten we het maar rustig aan doen, maar na drie weken zijn we toch aan de slag gegaan, want het bier vloog eruit. Het was en is hier echt een gekkenhuis. Doordat de horeca dicht was ging iedereen naar de supermarkt om thuis speciaalbier te kunnen drinken.” Een actie die ook zorgde voor een grote afname van de bieren van de Blauwe Knoop kwam ook door de Support Your Localboxen. John: “Dat is echt een succes geweest. De Borrel- en Hooibox liepen echt prima.”

Ondanks de drukte met brouwen presenteren de brouwers volgend weekend toch een nieuw speciaalbier. “Bij Kasteel Tongelaar is van 17 tot en met 19 juli het Havana Weekend. Speciaal daarvoor passen we de Bennie Blond aan met een special edition: de Bennie Blond go nuts. Dit is de bekende Bennie Blond, maar dan met kokos.” Na het Havana Weekend is dit speciale zomerbiertje ook weer, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar op de bekende verkoopadressen.

Meer weten? Zie dan de website www.deblauweknoop.com.