Foto: Peter Cornelissen

Op 9 juli had de Lokale Omroep Mill haar jaarvergadering. Naast alle gebruikelijke zaken als verslag secretaris en penningmeester, werden ook enkele medewerkers in de bloemen gezet.

Thijs van den Heuvel werd bedankt voor zijn jarenlange inzet als hoofdredacteur, Hans Verdonschot als redacteur radio en Ad Henst nam afscheid als secretaris. Ad blijft wel op de achtergrond betrokken voor de administratieve taken bij het samengaan met Omroep Land van Cuijk per 1 januari 2022. Ook Thijs en Hans blijven actief bij de Lokale Omroep Mill. Rini Cornelissen is de nieuwe hoofdredacteur bij de Lokale Omroep Mill. De functie van redacteur radio is nog niet ingevuld.

Tijdens deze jaarvergadering werd er teruggekeken op het afgelopen jaar. Vanaf half maart kwam de L.O.M. met extra RTV-programma’s. Dit om alle thuisblijvers tijdens de strengere coronatijd extra nieuws, informatie en vermaak te brengen. Ook werd in die tijd intensief samengewerkt met Omroep Land van Cuijk. Die samenwerking werd door de vrijwilligers van de Lokale Omroep Mill als positief ervaren en biedt een mooie basis voor de toekomst. Want per 1 januari 2022 zullen de Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk gezamenlijk de omroep vormen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Gesprekken hierover en hoe dit alles vorm te geven zijn al opgestart.

De Lokale Omroep Mill is altijd op zoek naar extra medewerkers. Alle belangstellenden die het leuk vinden om radio en Tv-programma’s te maken, presenteren, radiotechniek te verzorgen, filmen, foto’s willen maken en of bij te dragen aan de dagelijkse lokale Tv-krant zijn van harte welkom. Neem daarvoor contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..