Als je als kind gek bent op computers en techniek, als je graag wilt vloggen en robots super interessant vindt, dan wil je hier toch lekker mee aan de slag! Ontdekken, leren en doen, dat kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar vanaf september elke week in de TechLab Club!

Er zijn kinderen die passie hebben voor voetbal, judo, turnen of elke week fanatiek de bossen in gaan met de scouting. Voor al deze kinderen zijn er gezellige clubs om bij aan te sluiten en zo met andere kinderen hun hobby uit te oefenen. Voor kinderen die gek zijn op de technologie van nu en de toekomst start binnenkort de TechLab Club.

Voorheen organiseerde BiblioPlus workshops voor kinderen met thema’s als robotica en 3D-printen. Superleuk, maar na 4 bijeenkomsten was het alweer voorbij. Met de TechLab Club is er elke week 1,5 uur plezier met technologie en nieuwe media.

De Club gaat op maandag 14 september van start in Bibliotheek Boxmeer en op dinsdag 15 september in Bibliotheek Gennep. Vanaf dan is het elke week feest voor een groep kinderen die op ontdekkingstocht gaat met bijvoorbeeld het programmeren van drones en special effects leert creëren met een green screen. Als de TechLab Club een succes is, worden er nog meer ontdekkingsreizen toegevoegd, zoals 3D printen, stopmotion films maken, met LEGO Mindstorms bouwen en programmeren en ga zo maar door. In het vernieuwde TechLab-concept is er meer ruimte voor extra activiteiten en nieuwe onderwerpen, zodat kinderen altijd uitgedaagd worden.

Is de TechLab Club iets voor jouw zoon of dochter? Kijk voor meer informatie op www.biblioplus.nl/techlab.