Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill heeft al sinds enige tijd ook een pasfotoservice. Foto’s niet gemaakt in een hokje, maar door de medewerkers zelf. Het zijn pasfoto’s van hoogwaardige kwaliteit en voor vele doeleinden geschikt.

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of visum? Primera Schipperheijn is voorzien van een pasfotoservice. Je kunt hier snel en eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen voor alle officiële documenten.

Pasfoto’s voor bijvoorbeeld een vriendenboekje of sollicitatie is uiteraard ook mogelijk. Dus ben je op zoek naar een pasfoto met een hoogwaardige opname kwaliteit? Dan ben je bij Primera Schipperheijn aan het juiste adres!

Hoe het werkt?

“Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen bij ons,” vertelt René. “Jouw pasfoto’s worden dan direct door één van onze medewerkers gemaakt en afgedrukt. Mét kwaliteitsgarantie en tegen een gunstig tarief. Heb je een Primera spaarpas? Dan ontvang je uiteraard ook op jouw pasfoto’s Primera punten. Is de pasfoto niet goed, dan maken we gratis een nieuwe afdruk voor je.”

Meer weten en op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen en ontwikkelingen? Like de Facebookpagina en zie www.primeramill.nl.