Mijn naam is Gerrie van Bokhoven, 56 jaar, en sinds 2005 eigenaresse van MAX SkinCare. MAX SkinCare is een moderne eigentijdse praktijk voor huidverbetering in Langenboom.

Mijn klanten zullen dan ook vooral uit het Land van Cuijk, regio Uden, Grave, Schaijk en overig Oost-Brabant te vinden zijn. Maar ook uit het Land van Maas & Waal, aangezien ik voorheen mijn praktijk in Beneden Leeuwen had.

Ik wil meer dan alleen verzorgende en huidverbeterende behandelingen geven. Daarom werk ik in mijn praktijk samen met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale is marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Daardoor wordt Cosmetique Totale aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar. Deze behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerde BIG-geregistreerde huidtherapeute waardoor bij een aanvullende verzekering behandelingen vaak vergoed worden.

Injectables en botox

Ook heb ik een samenwerking met de cosmetisch arts Christa Stojkovic voor injectables en botox inspuitingen. Als het om injectables en botox gaat, wilt u er uiteraard in de eerste plaats van verzekerd zijn dat dit op een deskundige en veilige manier wordt gedaan.

Christa is bij de Velthuis Kliniek opgeleid tot cosmetisch arts waar zij ook werkzaam is geweest. Zij blijft door continue bijscholing op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken en werkt uitsluitend met afbreekbare goedgekeurde A-merken. Tevens is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Bij MAX SkinCare wordt gewerkt met hoogwaardige huidverbeterende productlijnen van Dermalogica, IMAGE Skincare, Jan Marini. Deze zogenaamde ‘cosmeceuticals’ zijn producten die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden. Bij MAX SkinCare kunt u trouwens ook terecht voor diverse schoonheidsproducten, zoals de natural tanning spray van Marc Inbane en het originele wimperserum van Le Grande wat voor gezonde vollere en lange wimpers zorgt.

Huidverzorging of huidverbetering?

Er is een duidelijk verschil tussen huidverzorging en huidverbetering. Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Bij huidverbetering worden juist de diepe lagen van de opperhuid behandeld om de huid te stimuleren en nieuwe cellen aan te maken. Dat kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld gebruik te maken van apparatuur, diverse peelings, bindweefselmassage of suppletie van binnenuit in te zetten. MAX SkinCare beschikt ook over de een lichttherapie voor collageeninductie met behulp van de Collageen Booster.

Voedingssupplementen

Omdat huidproblemen ook vaak van binnenuit ontstaan werk ik in de praktijk ook met de hoogwaardige supplementen van Zinzino. Beginnend met een unieke bloedtest, brengt het 3-stappen Zinzino gezondheidsprotocol evenwicht, herstel en balans van het lichaam, waardoor huidproblemen ook van binnenuit aangepakt worden. Daarnaast zorgen deze producten voor een goed immuunsysteem zodat het lichaam hoed beschermd is tegen virussen en bacteriën.

Huidtherapie en duurzaam ontharen

Op vrijdag 7 augustus is de huidtherapeute van Cosmetique weer aanwezig bij MAX SkinCare en bent u welkom voor een vrijblijvende gratis intake. Wij hebben voor u dan ook een mooie aanbieding voor het ontharen van oksels. Start u deze zomer met deze behandeling dan betaalt u de speciale actieprijs van € 45,- i.p.v. € 85,- gedurende de eerste 6 behandelingen.

Tot ziens bij

MAX SkinCare
Thomasweg 36
5453 KJ Langenboom
06-51363778
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.maxskincare.nl