Op maandag 10 augustus staat Steven Brunswijk in Brasserie d’n Buurman aan de Stationsstraat in Mill. Sjors Dollevoet van d’n Buurman organiseert dan een Stand-up diner. Dat wil zeggen lekker eten, drinken en lachen met Steven Brunswijk. Dit Stand-up diner is overigens al volledig uitverkocht.

Voor cabaretiers en theatermakers zoals Steven is het uiteraard ook een bijzondere tijd. Hij zag medio maart ook al zijn theatershows en tal van andere optredens geannuleerd worden. Hoe hij deze tijd beleefde, wat hij 10 augustus in Mill zal doen en hoe zijn nieuwe theatershow en andere plannen eruit zien, dat hoort u aanstaande zondag in het L.O.M.-radioprogramma Het 12-uurtje. Want dan gaan Tom Raaijmakers en Corné Kremers hem bellen. Het 12-uurtje is te horen tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Check de diverse frequenties of om wereldwijd mee te luisteren www.lokaleomroepmill.nl.

Meer weten over Brasserie d’n Buurman en de activiteiten en mogelijkheden? Zie Facebook, Instagram en www.buurmanmill.nl.