Op vrijdag 7 augustus, de eerste vrijdag van de maand, starten we weer met het eetpunt. Het menu is nog niet bekend maar gezien de ervaringen van de vorige keer komt dat wel goed.

De kosten bedragen € 7,50 per persoon. We starten om 12.00 uur.

Heb jij ook zin om te komen? Meld je dan aan uiterlijk maandag 3 aug bij Cobie Polman (0485-452195) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hanteren voor alle activiteiten de RIVM-richtlijnen

En dat is meer dan 1,5 meter afstand en een looproute enz.. We zullen bij binnenkomst ook enkele gezondheidsvragen moeten stellen. Als je de vragen met “nee” kunt beantwoorden ben je van harte welkom. Bij een “ja” mag je helaas nog niet komen. We begrijpen dat dit erg vervelend voor je is. Maar gezondheid staat voorop. Graag tot ziens op vrijdag 7 augustus.

Verslagje activiteitenmiddag Kienen van woensdag 15 juli

Het was even wennen maar het kienen op de woensdag middag op 15 juli was weer ouderwets gezellig. Het was dan ook al weer bijna 4 maanden geleden dat de laatste activiteit werd gehouden. Een andere tafel indeling en aangepaste looproute was snel weer gewoon. Voor het kienen maakte dat niet uit. Iedereen had zijn prijsje alhoewel de een meer dan de ander.
De deelnemers waren erg blij dat de activiteiten weer door kunnen gaan en staan alweer gereed voor de volgende.

Met zorgzame groet,
Vereniging ZorgSchakel Sint Hubert