Vakantietijd of niet, elke zondagmiddag is er bij de Lokale Omroep Mill Het 12-uurtje. In dit radioprogramma zijn in samenwerking met de redactie van De Neije Krant de meest uiteenlopende interviews en nieuwtjes te horen.

Zondag 2 augustus is er tussen 12.00 uur en 14.00 uur vooral aandacht voor wat leuke vakantie-activiteiten in de gemeente Mill en Sint Hubert.

Zo is er een telefonisch interview met Marcel van Poelwijck van Solexverhuur Langenboom. Ook wordt er gesproken met Sonja Vermeulen in Sint Hubert. Want op hun melkveebedrijf is men welkom om meer te zien over het werken en leven op een boerderij. Sandra Klotz is van City Resort aan de Hoogveldseweg in Mill en zij zal vertellen wat er in deze vakantieperiode bij hen zoal te doen is en wat men er zoal kan ondernemen qua activiteiten.

Daarnaast is er een gesprek met John Bens uit Langenboom. Dit over de Langenboomse kermis en welke zaken er in hun laatste half jaar als horecaondernemers nog op het programma staan. Carolien Geurts van Kessel is van Brasserie de Valkhoeve in Mill en zij exploiteren ook een speeltuin aan de Uilweg. Maar ook organiseren zij samen met 2 andere lokale ondernemers op 30 augustus Pruuf de zomer. Over het hoe en wat hoort u zondag meer.

Zoals gebruikelijk is er ook de bekendmaking van de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en is het elke week ook Elvis-time. Like de Facebookpagina van Het 12-uurtje om niets te missen en om wereldwijd live mee te luisteren.

www.facebook.com/12uurtje