Gelijk vele andere verenigingen-organisatie-bedrijven heeft het Senioren Hobby Centrum Mill naast verminderde inkomsten afgelopen maanden ook te maken met de vaste lasten: o.a. huisvesting kosten.

Exploitatie cijfers laten nu negatieve ontwikkeling zien. Om binnenkort weer – hopelijk 2 september - te kunnen opstarten zijn extra investeringen helaas noodzakelijk. Te denken aan spat/kuch schermen (30 stuks) – desinfectie zuilen-zeepproducten-tissues-mondkapjes enz. Een kostenpost die van te voren niet in de begroting was opgenomen. Makelaardij Advies Klomp Mill is een van de vele bedrijven die het SHC al jaren financieel steunt, zodanig dat de doelstelling van het Senioren –Jeugd Hobby Centrum: Samen doen, samen creatief bezig zijn, met je eigen leeftijdsgenoten nagestreefd kan worden.

Veiligheid – gezondheid van onze deelnemers staat boven alles, de behoefte om weer te beginnen is groot. Makelaardij Pedro Klomp is bereid om de extra investeringen voor zijn rekening te nemen. Onze dank is groot, daarom een beroep aan een ieder: “Denk aan onze sponsors, zij denken ook aan ons”. En juist in deze tijd merken we weer hoe goed de relatie met onze sponsors is. Geen opzeggingen, geen uitstel van bijdragen, we gaan gewoon door.

Daarom bij deze grote complimenten en dank voor al onze sponsors!

Laten wij als deelnemers van onze mooie organisatie ook zoveel mogelijk proberen terug te doen voor onze sponsors. Dat doen we met zijn allen natuurlijk al, maar nu is het extra belangrijk.