Zondag 16 augustus is het 43 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Tom Raaijmakers, één van de programmamakers van Het 12-uurtje bij L.O.M.-radio, is groot fan van Elvis en zijn muziek. Daarom is het deze zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur vaker dan eens Elvis-time.

Zo is er zondag in Het 12-uurtje een telefonisch interview met zanger Bouke. Naast zijn eigen nummers zingt hij ook veel van Elvis. Zondag 16 augustus geeft Bouke 2 shows in Markant Uden samen met de ElvisMatters Band en backing vocals speciaal voor een publiek van slechts 150 personen. Tijdens de show Bouke Remembering Elvis zullen de grootste hits van The King langskomen. De opzwepende rock ‘n roll, de gevoelige ballads en inspirerende gospels.
Bouke is wereldwijd een van de beste vertolkers van de songs van Elvis, zijn fenomenale stem bracht hem reeds meerdere keren naar Memphis (USA) waar hij de songs van Elvis opnieuw tot leven bracht op Graceland, het domein van Elvis zelf.

Maar ook gaat het over vissen. Steeds meer mensen, ook jeugd heeft vissen als hobby. Zo ook Jan van der Lans uit Mill. Al is de tijd die hij investeert in vissen en de vele wedstrijden waaraan Jan deelneemt eigenlijk geen hobby meer te noemen. Over het hoe, wat en de lol van vissen praten Corné en Tom met Jan.

Zondag 6 september staat de Kuilenloop weer op de sportkalender. Rob Kerkhof uit Mill is namens AV-Olympus een van de organisatoren. In Het 12-uurtje vertelt Rob zondag over de maatregelen die zij nemen om deze Kuilenloop toch door te kunnen laten gaan.

Martin Schep en Theo Slaats zijn zondag 16 augustus ook te gast in Het 12-uurtje. Zij vertellen over het Juliana Tourspel, hoe deel te nemen en wat er zoal te winnen is.

Verder is er uiteraard ook de bekendmaking van de winnaar van De Neije Krant prijsvraag waarmee o.a. de felbegeerde Koektrommel te winnen is. Een overzicht van frequenties waarop L.O.M.-radio te ontvangen is of de stream om wereldwijd live mee te luisteren is te vinden op www.lokaleomroepmill.nl.