Het Land van Cuijk biedt de ideale omgeving voor een mooie wandel- of fietstocht. Met het wandel- en fietsknooppuntennetwerk bepaalt u zelf uw route en afstand: flexibiliteit staat voorop!

Met de routeplanners op www.routesinbrabant.nl kiest u uw route van knooppunt naar knooppunt en leest u de lengte van de gekozen route af. Is deze compleet, dan kunt u hiervan een print maken. De routeplanner geeft altijd het meest actuele netwerk, dus u komt niet voor verrassingen te staan. Vrijwilligers controleren in het voor- en najaar de bewegwijzering van de netwerken, maar mocht u onverhoopt onderweg tocht een bordje missen dan kunt u dit melden via het meldpunt op voorgenoemde website.

Wind mee of juist tegen? Op elk fietsknooppunt staat een paneel met het fietsnetwerk in de omgeving. Daarop kunt u checken of dat u correct fietst, maar ook desgewenst ter plekke de route inkorten of uitbreiden.

In het najaar van 2019 zijn alle panelen van het wandelknooppuntennetwerk vervangen. Deze staan in alle dorpen en op toeristische hotspots in het Land van Cuijk.

Toch liever een fiets- of wandelkaart om u te oriënteren? In het voorjaar van 2019 is de recentste fietskaart Land van Cuijk verschenen en onlangs is de wandelknooppuntenkaart 2020 van onze regio uitgebracht. De kaarten zijn te bestellen via de webshop van www.routesinbrabant.nl of te koop bij de Toeristische OntmoetingsPunten. Deze TOPs met adresgegevens vindt u op: www.visitlandvancuijk.nl (tabblad: Plan je bezoek).

Wij wensen u veel wandel- en/of fietsplezier!