De voorbereidende activiteiten voor de Goede Doelen Week Mill, van 14 t/m 19 september zijn inmiddels vrijwel afgerond. De richtlijnen om deze week corona-proof te laten verlopen zijn in een protocol vastgelegd en alle voorschriften zullen worden nageleefd.

Het was op een aantal punten passen en meten maar het resultaat mag er dan ook zijn. We kunnen in de week vóór de Millse kermis gaan collecteren.

We zijn apetrots op onze vrijwilligers die zich in gaan zetten om alsnog de Goede Doelen Week Mill 2020 tot een succes te maken. Veel dank zijn we hen verschuldigd hiervoor.

Ook mogen we weer rekenen op de facilitaire ondersteuning van derden zoals o.a. Myllesweerd, Regiobank en Top beveiliging.

We hopen dat we komende weken niet zullen worden geconfronteerd met coronaperikelen die de collecteweek alsnog onmogelijk gaan maken.

Voor ons gaat natuurlijk de gezondheid van onze vrijwilligers en onze samenleving boven alles.

Inmiddels is bekend dat naast Mill en Wilbertoord, ook Langenboom in week 38 de Goede Doelen collecte gaat houden, wat inhoudt dat 3 van de 4 kerkdorpen van de gemeente Mill en Sint Hubert in week 38 van start gaan. Alleen Sint Hubert slaat dit jaar over.

Wij wensen alle vrijwilligers veel succes!

Bestuur en kernteam Goede Doelen Week Mill