Vanaf half maart 2020 heeft Zorg &Welzijn ’t Verzetje in Wilbertoord i.v.m. corona haar deuren van ’t Verzetje niet open mogen zetten.

Hoewel enkele zorgcoöperaties in de omgeving reeds opgestart waren, heeft ’t Verzetje ervoor gekozen om pas op te starten na de vakantieperiode en wel per dinsdag 1 september 2020.

’t Verzetje hoopt dan weer vele gasten te mogen begroeten en omdat we elkaar een tijdje niet meer gezien hebben beginnen we met koffie/thee en iets lekkers.

’t Verzetje hanteert de maatregelen van het RIVM en werkt volgens het protocol van gemeenschapshuis De Wilg. De 1,5 m regel is het streven van ’t Verzetje en is 100% uitvoerbaar omdat ’t Verzetje op de dinsdagochtend de beschikbaarheid heeft over de ontmoetingsruimte (voor 8 personen) met een uitwijkmogelijkheid naar zaal 1 (20 personen).

Rond de klok van 9:30 uur (na de koffie van de gymclub) start ’t Verzetje dan op dinsdag 1 september met een heuse BINGO, die bedoeld is voor alle Wilbertoordse gasten. In overleg met haar gasten besluit ’t Verzetje welke activiteiten er de weken daarna uitvoerbaar zijn.

U kunt nog steeds inschrijven voor de workshop ‘insectenhotel maken’ van donderdag 10 september, van 10:00-12:00 uur. U kunt hiervoor uw naam noteren op de deur in ’t Verzetje of u geeft het door bij Els Habets, tel: 478338 of bij Tiny van Lith, tel: 478535.

De kerngroep van ’t Verzetje heeft er weer heel veel zin in en hoopt velen te mogen begroeten op dinsdag 1 september in gemeenschapshuis De Wilg tussen 9:30 uur en 11:30 uur.