Beste inwoners van Mill en Sint Hubert en omstreken,

Het Covid-19 virus (beter bekent als coronavirus) is nog steeds actief en er is nog geen vooruitzicht op een werkend vaccin. In de omringende landen laait het virus soms weer op en negatieve reisadviezen worden steeds vaker afgegeven.

Gelukkig mogen wij in Nederland een en ander ondernemen en zijn de coronamaatregelen nog van dien aard dat we ook een beetje ontspanning buiten de deur mogen opzoeken. Of dit nu een etentje is of een film- of theatervoorstelling bezoeken.

Myllesweerd is er voor u

Myllesweerd is er voor en door u en is een plek waar u kan genieten en ontmoeten. Hier komen mensen met ideeën bij elkaar en worden verbindingen gelegd tussen gebruikers, film- en theaterbezoekers, vrijwilligers en iedereen die zich betrokken voelt.

Onze deuren staan open om u voor een film of theatervoorstelling te ontvangen. Maar ook gewoon voor een kop koffie of een vergadering. Wij hebben verschillende ruimten om onder de corona richtlijnen te vergaderen of andere bijeenkomsten te organiseren. Wij gaan graag met u in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Seizoenopening

Het film- en theaterseizoen begint in september. De corona maatregelen beperken ons. De seizoenopening die u jaarlijks van ons gewend bent kan op 5 september 2020 niet doorgaan.

We doen wat we kunnen

Op dit moment is de film Teenbeat geprogrammeerd en is Mark van de Veerdonk geboekt. De fervent biljarter weet de biljarttafel inmiddels weer te vinden en voor bloedprikken weet u ons ook te vinden.

We luisteren graag naar u als u wensen heeft voor een film of theatervoorstelling. Kom eens langs om met de beheerder te praten over de mogelijkheden of kijk voor de andere programmering op onze site. Of neem eens contact op met de film- of theatercommissie.

Vrijwilligers

Myllesweerd is er voor en door u. Dit betekent dat wij altijd op zoek zijn naar versterking. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die overdag of in de avonduren en weekenden ons team komen versterken. Ook al heeft u maar een paar uur in de week beschikbaar, kom eens praten of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in Myllesweerd, voor een kop koffie of om als vrijwilliger een steentje bij te dragen aan het team van Myllesweerd.

Kijk voor de voorstellingen, commissies en huurmogelijkheden op www.myllesweerd.nl.

Bert, Jolanda, Rudolf, Dorine en Jeroen