Foto: Cockie Kremers

Vanaf 1 oktober zal Fletcher Hotels het hotel, restaurant en wellnessboot aan de Hoogveldseweg in Mill gaan exploiteren. Eerder nam Fletcher al meerdere hotels van City Resort over.

Sportcentrum Fitland, gevestigd in hetzelfde pand aan de Hoogveldseweg, krijgt een eigen ingang, eigen sportcafé en eigen receptie voor hun leden.

“Een zeer positieve ontwikkeling,” vertelt Maarten van Kempen. Hij was in de jaren negentig initiatiefnemer van het gehele complex aan de Hoogveldseweg en nu als aandeelhouder nog steeds betrokken bij het hotel, restaurant en de wellnessboot. Sinds vorig jaar zomer is hij ook weer eigenaar en exploitant van het sportgedeelte dat onder de naam Fitland opereert. “Eerder nam Fletcher al andere vestigingen van City Resort in Nederland over. In Mill hadden zij toen nog geen interesse, maar ik denk dat ze ondertussen hebben gezien hoe de wellnessboot het hotel en restaurant versterkt, waardoor ze nu alsnog ook deze locatie over willen nemen. Fletcher gaat een langdurige afspraak aan, waarmee we dus op langere termijn verzekerd zijn van hun betrokkenheid.”

Maarten is erg enthousiast over de komst van Fletcher. “Het is echt enorm goed nieuws. Deze verandering is goed voor de werkgelegenheid en een gestaagde stroom van gasten naar Mill. Dat is ook weer positief voor andere ondernemingen in onze gemeente, want de gasten die naar Fletcher komen, zullen ook andere locaties in onze gemeente bezoeken. Fletcher is zo groot dat zij op het gebied van marketing zoveel meer kunnen doen om te zorgen dat het hotel en wellnessboot gevuld blijven.”

Vorig jaar zomer nam Maarten al diverse sportcentra van City Resort over, waaronder ook Fitland in Mill. “Wij zaten eigenlijk een beetje te wachten op deze ontwikkeling. Want nu Fletcher per 1 oktober het hotel, restaurant en de boot gaat exploiteren, kunnen wij de volgende stappen nemen. We krijgen een eigen ingang, eigen sportcafé en eigen receptie. Zo kunnen we het sportcentrum weer opnieuw op de kaart zetten met onze eigen identiteit en uitstraling.” Maarten verwacht dat deze zaken voor de feestdagen gerealiseerd zijn.

Maarten van Kempen exploiteert naast Fitland Mill nog diverse andere wellness- en sportcentra in Nederland en is tevens eigenaar en exploitant van Teugel Resort Uden.