Zondag 6 september is er weer veel variatie in het L.O.M.-radioprogramma Het 12-uurtje. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur staan er namelijk de meest uiteenlopende interviews op het programma.

Het 12-uurtje is elke zondag live te beluisteren, op vrijdagmiddag is er een herhaling en ook via uitzending gemist is het te beluisteren via www.lokaleomroepmill.nl.

Deze maand is het 60-jaar geleden dat The Florist in Mill de deuren opende. Tom Raaijmakers en Corné Kremers bellen in Het 12-uurtje met eigenaar Herman Gerrits en kijken terug op de start van deze bloemen- en plantenzaak, de groei en naar de toekomst.

Raimond van der Burgt werd geboren in Uden maar verhuisde al op jonge leeftijd naar de Langenboomseweg in Langenboom. Ondertussen woont hij alweer vele jaren in België. In het kader van Uitvliegers en hoe is het nu met, bellen Tom en Corné met Raimond.

Het St. Barberagilde organiseert dit jaar geen Koningsschieten. Hierdoor is Anne-Marie Verberk uit Sint Hubert een jaar extra Koning van het gilde. Met Anne-Marie en Tiny Verberk praat men in Het 12-uurtje over dit besluit en wat het gilde anno 2020 zoal doet.

Scouting Langenboom start dit weekend met haar activiteiten. In diverse groepen is nog ruimte voor nieuwe leden. Wat men zoal kan verwachten bij Scouting Langenboom vertelt Christel Vriens van Scouting Langenboom in Het 12-uurtje.

Gezond eten en drinken heeft vele voordelen. Lisanne Bruijsten is deze maand alweer 5 jaar actief met haar diëtistenpraktijk en is gevestigd aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. In Het 12-uurtje is een telefonisch interviewtje met Lisanne en zal ze enkele tips geven rond gezond eten.

Verder is er in Het 12-uurtje ook de bekendmaking van de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en is het uiteraard Elvis-time. Op de hoogte blijven? Like dan ook de Facebookpagina van Het 12-uurtje.