Even voorstellen... mijn naam is Nina Swartjes (24) en ik kom uit Mill. In 2019 studeerde ik af als coördinator sport- en bewegingsagogie. Tijdens deze studie werd mij het belang van voldoende sport en beweging steeds duidelijker, voor zowel hoofd als lijf.

Ook werd ik me bewust van een pijnlijk feit: voor ouderen en mensen met een beperking is het extra lastig om aan de dagelijkse dosis beweging te komen. Tijdens mijn stage en werk als bewegingsagoog bij BrabantZorg kreeg ik gelukkig de kans om hier verandering in te brengen.

En toen was daar corona...

Toen de beweegactiviteiten op mijn locaties tijdelijk niet doorgingen vanwege het coronavirus en ik ondersteunde met welzijnsdiensten, zag ik mijn cliënten flink achteruitgaan. Het belang van voldoende beweging en sociale contacten was nog nooit zo zichtbaar als nu, in een tijd van zelfisolatie en social distancing.

Gelukkig kunnen de beweeglessen inmiddels weer (in aangepaste vorm) verdergaan en heb ik mijn eigen werkzaamheden binnen deze parttimebaan weer opgepakt. Maar daarnaast wil ik nóg meer mensen bereiken met beweging onder begeleiding.

En zo is mijn idee voor BeweegGeluk ontstaan: individuele sessies of groepssessies op maat verzorgen, onder persoonlijke begeleiding. Met name voor ouderen en mensen met een beperking, want zij verdienen een extra dosis beweeggeluk.

Zin om aan de slag te gaan bij BeweegGeluk? Of wil je meer informatie, voor jezelf, jouw partner, familielid of cliënt? Neem een kijkje op mijn website of neem verblijvend contact met mij op voor een gratis proefles. In september gaat BeweegGeluk van start.

www.beweeggeluk.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 209 866 49